Biologische kerstcadeaus voor hem én haar!

Nog even en dan is het weer zo ver! De mooiste tijd van het jaar: Kerstmis. Maar zoals ieder jaar heeft iedereen weer moeite met het vinden van het ideale kerstgeschenk. Wat moet je nu voor je dierbaren kopen? Je hebt ten slotte al zoveel cadeautjes gekocht ieder jaar voor je partner, familie of vrienden. Vandaar dat wij je een handje op weg helpen met een aantal unieke cadeautips! 

Wat vragen voor kerst?

Natuurlijk is het lastig om ieder jaar te bedenken wat jij jouw geliefden moet kopen. Minstens zo moeilijk is het verzinnen wat je ieder jaar kunt vragen voor kerst. Je hebt inmiddels zoveel cadeaus ontvangen, dat je niet meer weet wat je vragen moet. Wat zijn nu leuke kerst cadeautjes om te ontvangen van geliefden? Het is vaak best lastig om kleine cadeautjes voor kerst te verzinnen. Daarom geven wij je een aantal ideeën wat je kunt vragen of geven voor kerst.

kerstcadeau vrouwen

Kerst cadeau vrouw

Het vinden van een geschikt kerstcadeau voor vrouwen is vaak geen gemakkelijke zoektocht, vandaar dat wij een aantal leuke cadeau ideeën op een rijtje hebben gezet. Of het nu een cadeau voor mama is voor kerst, of voor je partner, je wilt natuurlijk wel iets unieks hebben. Bij Origanic kun je terecht voor een uniek vegan cadeau! Wij hebben een ruim assortiment aan huidverzorging, lichaamsborstels, sojakaarsen en overige accessoires, deze zijn allemaal gemaakt met natuurlijke materialen. Perfecte cadeaus om jouw vriendin, moeder of zus gelukkig mee te maken!

Huidverzorging

Bij Origanic vind je een ruim assortiment aan huidverzorgingsproducten. Allereerst hebben we een hoop verzorgingsproducten voor het gezicht. Wanneer je opzoek bent naar gezichtsmaskers, dan zit je bij ons aan het juiste adres. Daarnaast hebben we nog een hoop scrubs, olies, crèmes en serums om het gezicht goed te verzorgen. Veelal zijn deze producten vegan, zo zorg je voor een duurzaam kerstcadeau. Deze producten zorgen voor een zachte en verzorgde huid, waardoor het gezicht zal gaan stralen! De keuze voor biologische gezichtsproducten dragen bij aan de gezondheid van het gezicht.

Voor het lichaam hebben we ook een aantal crèmes, olies en zeep die het lichaam reinigen. Ook krijg je bij ons natuurlijke deodorant. Net als bij de gezichtsverzorging, bestaat het grootste deel uit biologische ingrediënten. Ook deze producten zijn geschikt als vegan kerst cadeau.

Lichaamsborstels

De lichaamsborstels van Origanic laten de huid stralen als nooit tevoren. Met de lichaamsborstel verwijder je dode huidcellen waardoor je huid weer een gezonde glans krijgt. De natuurlijke lichaamsborstels van Origanic zorgen voor een superschone en zachte huid. Zo voelt je huid voortaan weer lekker aan. De borstels worden gemaakt van FSC gecertificeerd beuken hout en de haren zijn gemaakt van agavevezel, geitenhaar of varkenshaar. Deze haren zijn op ethische wijze verkregen.

 

Sojakaarsen

De meeste kaarsen worden gemaakt van paraffine, deze worden vervaardig vanuit ruwe olie, een uitputbare bron. Onze sojakaarsen worden gemaakt van sojawas. Deze was bestaat uit sojabonen, die afkomstig zijn van boeren uit Zuid-Amerika. Sojakaarsen worden gemaakt vanuit een duurzame bron, welke compleet

hernieuwbaar en biologisch zijn. De brandtijd van deze kaarsen varieert van 25 tot wel meer dan 70 uur. Er zijn een hoop natuurlijke geuren verkrijgbaar, zoals sweet vanilla, fir woods, en mysterious lavender. Dit vegan kerst cadeau is ideaal wanneer je van lekkere geurtjes in huis houdt!

We hebben diverse kerstpakketten samengesteld. Hierin vind je de beste combinaties van onze natuurlijke producten. De pakketten zijn op een mooie manier verpakt om jouw geliefden te verrassen. Zonder twijfel zullen zij dit duurzaam kerstcadeau enorm waarderen.

 

Kerst cadeau man

Voor heren hebben wij al een prachtig cadeaupakket samengesteld. Wij hebben voor heren namelijk een set met scheerzeep op basis van houtskool, die dus helemaal natuurlijk is. De houtskool reinigt, verfrist en voedt de huid! Een gezicht crème van IOSSI met de consistentie van een licht schuim, ook deze voedt de huid en maakt de huid zacht en soepel. De scheerkwast is gemaakt van dassenhaar en heeft zachte, elastische haren, die zorgen voor een comfortabel en aangenaam scheerresultaat. Het zorgt voor een lekkere huidmassage tijdens het aanbrengen van de scheerschuim. Daarnaast bevat de scheerkwast een handvat van geïmpregneerd essenhout, met een verchroomde basis. Je hoeft dus niet lang verder te zoeken, wij hebben al een leuk cadeau samengesteld.

cadeau set mannen

Het perfecte cadeau vind je bij Origanic!

Bij Origanic vind je zowel voor hem, als voor haar een top kerstcadeau. Bij ons vind je hét geschikte vegan cadeau. De natuurlijke producten hebben een positieve werking op de huid. De crèmes, olies en scrubs zorgen voor een zachte huid. Ook de lichaamsborstels zorgen voor een gladde huid, doordat deze de dode lichaamscellen verwijderen. De geschenkset voor heren zorgt ook voor een gereinigde en fijne huid. Kortom een duurzaam kerstcadeau is voor zowel mannen als vrouwen een uitstekend idee!


Ouder bericht Nieuwer bericht