Valentijnsdag 2021

14 februari, de dag van chocolaatjes, rode rozen en wenskaarten met hartjes, staat weer voor de deur. Het is die dag waarop geliefden hun genegenheid kunnen uiten, maar moeten we niet elke dag onze liefde delen?

Dus ongeacht of je Valentijnsdag leuk vindt of denkt dat het gewoon (weer een) commerciële gelegenheid is om mensen geld aan te laten uitgeven, ben je misschien nog steeds op zoek naar een klein cadeautje voor je geliefde.
Zie onze cadeaugids hieronder voor een klein en groter budget met het voorstel voor unisex cadeautjes, zodat je samen natuurlijk en op een duurzame manier verwend kunt worden ☺.

Hagi | Sojakaars Orient Express
Onze vegan kaars is gemaakt van ecologische sojawas en natuurlijke etherische oliën van sandelhout, patchouli, bergamot en limoen. De romantische geur is de perfecte aanvulling voor een romantische avond voor twee. Sojawas verbrandt op een lagere temperatuur dan paraffine en geeft geen gifstoffen af ​​en je kunt er heerlijk genieten van de lange uren samen en de kaars.

Mokosh | Gezichts- en lichaamsset „Mrs & Mr”
Verwen je lichaam en zintuigen met een cadeau set voor een thuisspa voor twee! De set bestaat uit:

  • Hydraterende gezichts- en lichaamsbalsem Groene koffie & tabak 180 ml 
    Deze exclusieve lotion is ontwikkeld om de huid van uw lichaam en gezicht te hydrateren en te voeden. De lotion trekt snel in, waardoor de huid fluweelzacht wordt.
  • Active face scrub Rose & blueberry 15 ml 
    Actieve gezichtsscrub Roos en bosbes dankzij de combinatie van mineraal korund en enzymen exfolieert grondig, verheldert en verzacht de huid.
  • Lifting face mask Oat & bamboo 15 ml 
    Het masker is een perfecte verzorging voor je gezicht, hals en decolletéhuid en indien systematisch aangebracht, wordt de huid zichtbaar opgetild vanaf het eerste gebruik, geeft het een zijdezachte gladheid, stimuleert het regeneratie en nog veel meer! Zodat je beiden langer kunt genieten van een jongere look;).
Allemaal verpakt in een milieuvriendelijke doos met vulling en een Valentijnsdagverpakking.

IOSSI | Geschenkset Relaxing Home Spa
Een cadeauset die is ontworpen om een ​​ontspannende SPA-ervaring thuis te creëren voor 2 personen. Biedt liefdevolle, ontstressende rituelen die de huid zullen strelen op lange locaties. Mandarin Orange bodyscrub exfolieert de huid perfect, verfrist deze en omhult deze in een optimistische geur. Aromatische kruiden van Indiase body butter voedt perfect de droge huid, waardoor deze fluweelzacht wordt. De body butter kan worden gebruikt om een ​​ontspannende massage te maken. Sluit uw avond af met het Chocolate Orange gezichtsmasker dat de vermoeide huid grondig reinigt en verfrist.

HappySoaps | Aloë You Vera Much Shampoo Bar
Aloë You Vera zoveel shampoo bar van thehappysoaps biedt minder afval, verzorgende alternatief voor het reinigen van je haar. De haarzeep is vegan, handgemaakt in Nederland, bevat geen giftige stoffen en geen palmolie.
Mokosh | Badzout Cranberry
Regenererend veganistisch badzout met cranberry-aroma stimuleert de zintuigen, kalmeert en ontspant. Het bevat een complex van micro-elementen, dat de huid voedt, verouderingsproces tegengaat en de huid ontgift. De zoete geur van cranberry maakt van een gewoon bad een ontspannende ervaring voor twee.

Dus als we denken aan alle kaarten en snoepjes in plastic verpakkingen die rond Valentijnsdag worden gekocht en uiteindelijk gewoon in de prullenbak belanden, denk dan aan onze voorstellen om vrij van microplastics te zijn. We hopen dat onze cadeaus je zullen inspireren om thuis een geweldige ontspannende date te creëren met je tweede helft, niet alleen voor de Valentijnsdag, maar ook alleen voor een meer speciale avond om samen door te brengen. 💚

Ouder bericht Nieuwer bericht