Verwen jezelf met de beste huidverzorgingsproducten

Na een vermoeiende dag is het wel eens fijn om jezelf goed te verwennen. En als je niet naar de wellness of schoonheidsspecialiste kunt gaan, dan haal je die welverdiende verwennerij gewoon naar je eigen thuis, toch? Je kunt er tenslotte zelf een verwendag van maken.

Wat is selfcare?

 

Selfcare betekent dat je goed voor jezelf zorgt op emotioneel, spiritueel, mentaal en fysiek vlak. Het wordt vaak verward met de gedachte dat je aan meditatie, yoga en/of verschillende praktijken moet doen om je welzijn te verbeteren. Het is belangrijk dat je tijd en aandacht besteedt aan hoe je je voelt en je hier bewust van wordt. Uiteindelijk doet iedereen dit op zijn eigen manier.

Waarom selfcare belangrijk is

 

Je lichaam heeft aandacht nodig. Het is belangrijk om je lichaam de rust te geven die het nodig heeft. Daarom moet je tijd voor jezelf nemen, zodat je kunt werken aan je mentale gezondheid. Vaak hebben wij ook de tijd om een selfcare momentje in te plannen, maar komt er uiteindelijk niks van. Dit komt doordat wij altijd wel iets hebben om op terug te vallen. Er is altijd wel een bezigheid waar wij aan denken wanneer we vrije tijd hebben. We hebben dus vaak wel de tijd om een selfcare momentje voor onszelf in te plannen. Maar wat kun je nu doen als jij tijd voor jezelf hebt? Wij hebben een aantal tips voor je op een rijtje gezet.

Pak voldoende rust

 

Deze tip klinkt misschien cliché, maar het is wel echt belangrijk. Je lichaam vereist veel van je. Zelfs wanneer je stil zit, is het aan het werk. Je lichaam heeft rust nodig. Na het sporten, na je werk, maar ook wanneer je niet lekker in je vel zit. Zo’n moment van rust kan erg goed zijn voor zowel je lichaam als je geest. Rust kan voor iedereen anders uitzien. Ga bijvoorbeeld eerder naar bed zodat je voldoende slaap krijgt. Of breng tijd met jezelf door. Je hebt dan alle tijd om rustig na te denken.

Stop af en toe je telefoon weg

 

Ja, een telefoon is fijn. Wij hebben er natuurlijk zelf ook een. De meeste mensen kijken raar op wanneer je geen telefoon hebt. Het is een belangrijk iets in ons dagelijks leven, zowel sociaal als op het werk. We moeten bereikbaar blijven en onze mail in de gaten houden. De meeste van ons die een telefoon bezitten gebruiken daarbij social media. Geweldig om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en de dagelijks bezigheden van je familie. Maar je telefoon kan ook erg verslavend zijn. Wat soms leidt tot irritaties vanuit je omgeving. Je hebt het wellicht niet door, maar het is slim om af en toe je telefoon weg te leggen en je tijd en energie op jezelf te richten.

Doe dingen waar jij energie van krijgt

 

Iedereen kan op verschillende manieren energie ervaren. Krijg je energie van een film te kijken op de bank of een boek te lezen, dan is daar niks mis mee toch! Doe de dingen waarvan jij weet waar jij energie van krijgt.

Mediteer

 

Misschien wist je het wel of wellicht niet, maar mediteren is hartstikke goed voor je. Echter is volhouden om dit dagelijks te doen is een ander verhaal. Je moet er dus wel tijd voor vrijmaken, maar wij kunnen je garanderen dat je je hierdoor een stuk beter door zult gaan voelen.

Verwen jezelf

 

De eerdergenoemde tips kunnen je wellicht een selfcare moment bieden. Wij hebben daarnaast een paar leuke dingen om te kopen voor jezelf op een rijtje gezet. Deze selfcare producten zullen je gegarandeerd de beste resultaten geven voor je huid.

1.      Lichaamsborstel van Mokosh

Het is bewezen dat droog borstelen vele gezondheidsproblemen met zich meebrengt. Het is een eeuwenoude geneeskunde die zijn oorsprong kent uit Azië. Hierbij borstel je je lichaam en stimuleer je het lymfestelsel. Je lichaam zal hierdoor sneller de gifstoffen kwijtraken. Daarnaast zal je huid zachter aanvoelen en verhoogt het de bloedsomloop, waardoor je huid er stralender uit gaat zien.

2.      Sojakaars van Hagi

Deze biologische kaars is gemaakt op basis van sojawas en natuurlijke etherische oliën van citroengras, vanille, grapefruit, salie en ceder. Deze kaars brengt Bali naar jouw woonkamer. Door de samengestelde etherische oliën zul je je ontspannen voelen, zal je stress verminderen en zal je positieve energie ervaren.

3.      Facial Cleansing Paste van IOSSI

Deze facial cleaning reinigt je gezicht, je gezicht zal schoon en zacht aanvoelen en zorgt ervoor dat het gehydrateerd is. Daarnaast voorkomt de huidveroudering.

IOSSII

We hopen dat je na het lezen van deze blog wat meer tijd voor jezelf gaat nemen. Wij hopen uiteraard dat mensen met behulp van onze producten hun huid echt eens kunnen verwennen, ontspannen en uiteraard mooier kunnen maken. Daarnaast willen wij dat iedereen zijn eigen selfcare moment heeft om zo nog meer uit je dag te kunnen halen!

 

 


Ouder bericht Nieuwer bericht