Unieke geschenken voor de feestdagen

Het is december en dat is precies de tijd waarin we unieke geschenken voor onze dierbaren zoeken. Het zoeken naar een speciaal geschenk kan al veel voorpret opleveren, maar het is ook geen gemakkelijke taak. Vooral als we iets speciaals, nuttigs en plezierigs willen vinden voor ons gezin.
Een cosmetisch kerstcadeau is een erg populair cadeau-idee vanwege zijn veelzijdigheid en bruikbaarheid.
In het artikel van vandaag stellen we voor waar je op moet letten bij het kiezen van cosmetische geschenken, zodat ze een schot in de roos zijn.
We zullen ook andere inspiraties delen voor vakanties, voor moeders en kinderen, voor vrouwen én mannen of voor cadeaus met minder afval.

1. LET OP WELKE COSMETICA DE ONTVANGER GEBRUIKT
Het beste kerstcadeau is een cosmetica die onze dierbaren leuk zullen vinden en die ze graag zullen gebruiken. Dit betekent niet dat we ons moeten houden aan de merken die hij of zij al kent - een cadeau ontvangen is een geweldige kans om nieuwe cosmetica te leren kennen en een avontuur te beginnen met natuurlijke verzorging.

2. OVERWEEG DE BEHOEFTEN VAN DE HUID
Niets zal een geliefde meer bekoren dan een geschenk dat perfect is afgestemd op hun behoeften en voorkeuren. Daarom is het de moeite waard om de keuze van cosmetica voor een kerstcadeau te overwegen in termen van de behoeften van de huid van de persoon die ze zal gebruiken.
Let goed op welke cosmetica degene momenteel gebruikt, wat voor huidtype ze hebben en of de producten misschien opraken. Ook kun je zelf proberen vast te stellen met welke huidproblemen uw dierbaren kampen, bijvoorbeeld een droge huid, doffe teint, gebroken haarvaten, gesprongen lippen, acne, rimpels etc.
Als je advies nodig hebt over welke cosmetica geschikt zou zijn om cadeau te doen, stuur ons dan een bericht en we geven je graag ons beste advies!


Onze suggesties voor unieke kerstpakket die zijn ontworpen voor de verzorging van alle huid- en lichaamstypes zijn:

  1. Mokosh | De warmte van sinaasappel en kaneel body set
    Deze giftset bestaat uit onze bestverkochte bronzing body balm, body elixir en body butter. Alle producten zijn veganistisch, ecologisch verpakt in glazen potjes en verwennen onze zintuigen met kerstachtige sinaasappel- en kaneelgeur.
  2. Mokosh | Geschenkset Rose Youth Face Set
    Op zoek naar een compleet huidverzorgingsritueel? Zoek dan niet meer! De giftset bestaat uit rozen & bosbessen scrub, haver & bamboe gezichtsmasker en rozen & bosbessen gezichtscrème. De set biedt een natuurlijke anti-verouderingsbehandeling waar uw geliefde thuis van kan genieten.
  3. Zew | Cadeauset Heren `De Vlotte Kapper’
    Verras je vader of grootvader met de luxe scheerset. De set bestaat uit scheerzeep, sheerkwast en natuurlijke aftershave balsem voor de gladde afwerking. Sterk aanbevolen!
  4. Hagi Baby | Geschenkset Eerste dag van het leven
    De babyhuid heeft de grootste zorg nodig. De cadeauset bestaat uit vijf producten om een ​​complete huidverzorging te garanderen die geschikt is voor de meest gevoelige babyhuid. Babygeschenkset verzacht irritaties, voorkomt uitdroging, reinigt en voedt de huid zodat je de gladde huid van je baby kunt voelen.


In plaats van een cadeauset kunnen we ook enkele universele natuurlijke cosmetica aanbevelen, zoals bodylotion, badzout of bodyscrub. Hieronder vindt je de lijst met bestsellers:

  1. Mokosh | Bronzing Body & Face Balm Orange & Cinnamon
    Onze favoriet! Veganistische, van nature blozende bodylotion ruikt heerlijk, hydrateert en verzorgt de huid van lichaam en gezicht.
  2. Mokosh ICON | Body Salt Scrub Vanille en Tijm
    Als je gezinslid worstelt met cellulitis, raden we je een anti-cellulitis bodyscrub aan, die zo lekker ruikt met vanille en tijm.
  3. Hagi | Badzout Dode Zee
    Prachtig geparfumeerd Dode Zeezout met toevoeging van etherische oliën laat uw dierbaren genieten van een ontspannend bad en verlicht spanning en stress.



3. ONTDEK WELKE GEUREN HET MEEST GENIETEN
Bij het kiezen van een geschenkset of cosmetica voor een cadeau komen we vaak verleidelijke geuren tegen zoals sinaasappel, kaneel, cranberry of vanille. Maar zelfs de meest fantastische, volledig natuurlijke cosmetica zal niet vrijwillig worden gebruikt als het niet past bij de smaak van de gebruiker. Om deze reden is het de moeite waard om erachter te komen of te kijken welke aantekeningen in cosmetica de voorkeur hebben van de dierbaren die je gaat geven. Een veilige oplossing is ook om producten te kiezen die geurvrij zijn of een zeer delicate geur hebben.

4. EN ALS COSMETICA NIET IN DE SMAAK VALT, WAT DAN?
Als je denkt dat je geliefde niet blij zal zijn met de cosmetische sets, raden wij je ook de volgende unieke producten aan:

  1. Hagi | Sojakaars Mysterious Lavender
  2. Origanic | Handgemaakt Zeepbakje Vogel
  3. For.Rest | Handgemaakte Mok met Hertje


5. WILT U PERSOON MINDER AFVALPRODUCT GEVEN?
Minder afval of nul afvalproducten zijn producten die milieuvriendelijk zijn in termen van hun productie, biologisch afbreekbaar zijn en zo min mogelijk afval achterlaten nadat ze klaar zijn en voor meervoudig gebruik zijn.
We kunnen ook een milieuvriendelijke set maken, zoals:

  1. HappySoaps Cinnamon Roll Shampoo Bar + Shampoo Bar bewaar & reisblikje
  2. Handgemaakt Zeepbakje Schaal + HappySoaps Aloë You Vera Much Shampoo Bar

We willen ook erkennen dat het belangrijk is om geen producten te verspillen, wat erg belangrijk is voor ons en het milieu. Daarom moedigen we je altijd aan om te bedenken wat je dierbaren echt nodig hebben en het geschenk vervolgens af te stemmen op hun smaak en behoeften, zodat ze zich echt verwend voelen. We hopen dat ons artikel je helpt bij het kiezen van unieke cadeaus voor het hele gezin, maar als je nog steeds advies nodig hebt, mail ons dan op info@origanic.nl en we helpen je graag verder.


Ouder bericht Nieuwer bericht