Groothandel natuurlijke producten

Bij Origanic ben je aan het juiste adres voor al je groothandel wensen. Wij zijn een distributeur in de cosmeticabranche die de focus legt op het produceren en leveren van natuurlijke, hoge kwaliteit producten. Al onze producten worden uitsluitend met natuurlijke en plantaardige stoffen gemaakt en dit resulteert in een prachtig resultaat op de huid. Er wordt natuurlijk aan het milieu gedacht en onze producten zijn dan ook niet schadelijk voor dier en natuur. Op deze pagina vind je alle informatie over onze natuurlijke producten en onze manier van werken.

 

Cosmetica groothandel in Nederland

Bij Origanic zijn wij niet alleen actief op de Nederlandse, maar ook op de Belgische markt. Het is logisch dat je als klant eerst kennis wilt maken met het product, voordat je een grote aankoop doet. Als klant kun je bij Origanic gemakkelijk bepalen of onze producten aan jouw kwaliteitseisen voldoen en of je tevreden bent met alles. In onze samples vind je niet alleen informatie over het product zelf, maar ook over hoe je het product op de juiste manier kunt gebruiken. Wij zijn ervan overtuigd dat wij één van de beste cosmetica bedrijven in Nederland zijn en we weten zeker dat je niet teleurgesteld zult zijn wanneer je onze producten uitprobeert.

 

Groothandel voor cosmetica producten

Cosmetica heeft vele verschillende aspecten die we bij Organic willen behandelen. Het vakgebied van cosmetica omvat niet alleen producten die klanten zelf gebruiken, zoals huidverzorgingsproducten en lichaamsborstels, maar ook producten die in salons worden gebruikt. Er zijn een heleboel verschillende specialisaties binnen het vakgebied cosmetica, hierbij kun je denken aan make-up, manicure/pedicure en lichaamsverzorging.

Onze producten vallen onder de categorie lichaamsverzorging. Wij verkopen producten uit het assortiment van Mokosh en IOSSI. Deze merken zijn volledig natuurlijk, milieuvriendelijk en biologisch. Ze passen dus perfect bij onze uitstraling als groothandel natuurlijke producten! Alles wordt op een duurzame manier geproduceerd en er is geen sprake van schadelijke stoffen die worden toegevoegd. Alle planten die in onze producten verwerkt worden, zijn biologisch gekweekt zonder het gebruik van schadelijke stoffen of chemicaliën. Je hoeft je dus absoluut geen zorgen te maken over de kwaliteit en de milieuvriendelijkheid van de producten.

 

White Label cosmetica producten

 Tegenwoordig werken wij ook met White Label producten. Dit zijn producten die blanco geproduceerd worden, dus zonder een merknaam. Als bedrijf of winkel kun je bij ons deze producten inkopen en hierop jouw eigen merknaam laten drukken. Zo vermijd je het productieproces en ben je dus ook niet verantwoordelijk voor de ontwikkelingskosten. Een product dat wij momenteel als White Label verkopen zijn de lichaamsborstels. Op onze borstels kan dus jouw merknaam gepersonaliseerd worden. Voor meer informatie kun je terecht op deze pagina

 

Waarom gebruik je natuurlijke producten?

Een natuurlijk cosmetisch product is een product dat voor minimaal 95% uit natuurlijke ingrediënten bestaat. Natuurlijke producten bestaan uit basisgrondstoffen die vergelijkbaar zijn met lipiden in onze huid. Hierdoor zijn ze effectiever dan onnatuurlijke producten. Deze combinatie van basisgrondstoffen kan in een fabriek vaak niet nagemaakt worden waardoor natuurlijke en onnatuurlijke producten niet dezelfde effecten hebben.

Het gebruik van natuurlijke producten vermindert ook de kans op huidirritatie en contactallergieën. Er worden geen controversiële producten zoals wasmiddelen, conserveermiddelen en synthetische stoffen gebruikt bij de productie van natuurlijke cosmetica en hierdoor is de kans op irritatie erg klein. De enige manier hoe dit zou kunnen optreden, is als je allergisch bent voor een van de natuurlijke stoffen in het product. Mocht dat het geval zijn, dan kan er natuurlijk wel wat irritatie van de huid optreden, maar dit is niet te voorkomen. Het is nog altijd een groot verschil met onnatuurlijke producten, waarbij vaak allerlei chemische stoffen in voorkomen die gemakkelijk kunnen zorgen voor een geïrriteerde huid.

 

Contact

Uiteraard kun je altijd contact met ons opnemen voor eventuele vragen of advies. We zijn altijd te bereiken via ons contactformulier, maar tevens kun je ook met ons chatten via onze website of ons een email sturen.