Koszyk na zakupy
Szybki podgląd
Zaloguj sie
Wyszukaj produkty
Zobacz więcej

Bezpłatna wysyłka od 50 € w Holandii | Ekologicznie zapakowana💚 | Darmowe próbki | Dostawa z własnego magazynu

Współpraca B2B

Cosmetica B2B

Geïnteresseerd in cosmetica voor B2B? Voor cosmetica B2B samenwerking in Nederland en België ben je bij ons aan het juiste adres. Origanic is dé distributeur voor de merken Mokosh en IOSSI. Dit zijn twee duurzame merken voor natuurlijke huidverzorging. De cosmetica B2B van Mokosh en IOSSI zijn duurzaam geproduceerd en zijn milieuvriendelijk, natuurlijk en biologisch. In de producten zitten geen schadelijke toevoegingen voor de mens of het milieu. Daarnaast zijn de planten die worden gebruikt biologisch gekweekt, zonder chemicaliën of schadelijke sprays. De cosmetica B2B van Mokosh en IOSSI wordt uiteraard niet getest op dieren. Naast natuurlijke verzorging van de huid kun je met de producten van Origanic ook even lekker ontspannen. Benieuwd naar een cosmetica B2B samenwerking met Origanic? Neem dan gerust contact met ons op. We kijken graag samen naar de mogelijkheden!
 

Mokosh B2B

Natuurlijke cosmetica B2B

De cosmetica B2B van Origanic wordt geleverd op de gewenste locatie in Nederland of België. We begrijpen dat je de klanten kennis wilt laten maken met de producten van Origanic, daarom voorzien we je van gratis sample zakjes. Zo kun je de klanten niet alleen de producten laten zien, maar kunnen ze ook ruiken en voelen. Uiteraard geven we je uitleg over de producten en het gebruik ervan. Daarnaast kun je bij ons altijd terecht voor advies via mail, telefoon of onze live chat. Op zoek naar leuke marketing activiteiten of andere creatieve ideeën voor onze cosmetica B2B samenwerking? Ook dan denken we je graag met je mee.

Probeer nu een cosmetica B2B samenwerking met Origanic

De cosmetica B2B samenwerking met Origanic is er niet alleen voor winkels, maar ook voor bijvoorbeeld webshops, hotels, concept stores of beautysalons. We zijn erg flexibel en denken altijd in oplossingen. Benieuwd of een cosmetica B2B samenwerking met Origanic iets voor jou is? Laat dan je gegevens achter en we sturen een sample pakket naar je op. Zo kun je de hoge kwaliteit van onze producten zelf ervaren. Enthousiast geworden over een cosmetica B2B samenwerking? Neem dan contact met ons op zodat we kunnen kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. We kijken ernaar uit om je kennis te mogen laten maken met natuurlijke producten door onze cosmetica B2B samenwerking!

IOSSI B2B

Natuurlijke producten van Origanic

Onze passie voor natuurlijke cosmetica is ontstaan doordat de werking van de plantaardige stoffen op de huid effectief is en prachtige resultaten levert. Natuurlijke cosmetica is duurzaam en er wordt geen schade toegebracht aan dier en natuur tijdens de vervaardiging ervan. Door deze voordelen zijn we ervan overtuigd dat natuurlijke cosmetica dé oplossing is voor duurzame en effectieve huidverzorging! Naast een cosmetica B2B samenwerking kun je bij Origanic ook terecht voor allerlei natuurlijke producten zoals natuurlijke crèmes, etherische oliën, gezichtsserums en nog veel meer. Ben je overtuigd van de effectieve werking van natuurlijke, duurzame producten? Als je geïnteresseerd bent in een cosmetica B2B samenwerking of graag meer informatie wil, laat dan je gegevens achter of stuur een mail naar b2b@origanic.nl. We kijken uit naar een mooie samenwerking!

Language
Dutch
Open drop down