De beste cosmetica om cadeau te geven tijdens de feestdagen!

De feestdagen staan weer voor de deur en dat betekent dat we een gezellige tijd tegemoet gaan. Niet alleen vanwege het samenzijn met vrienden en familie, het lekkere eten en drinken, maar ook vanwege de cadeautjes. Vooral met de kerst verzamelen groepen mensen zich rondom de kerstboom om kerstcadeaus met elkaar uit te wisselen. Een leuke activiteit die bij veel mensen een glimlach op het gezicht brengt. Mannen krijgen vaak een lekkernij, kersttrui of verzorgingsproducten cadeau. Vrouwen krijgen daarentegen vaak natuurlijke huidverzorging cadeau, maar ook spullen voor in het huis of voor in de badkamer. In veel gevallen zal de vrouw precies hebben doorgegeven welk huidverzorging er cadeau gehaald moest worden, aangezien de man geen idee heeft waar die uit moet kiezen. Toch maakt het voor het kerstmis gevoel niks uit of je al weet welk cadeau je gaat krijgen. Het draait namelijk om de gezelligheid!

 

Welke verzorging is goed voor je huid?

Huidverzorgingsproducten zijn er in veel vormen en kleuren. Ook heb je producten voor vrijwel elk onderdeel van je lichaam. Echter zijn niet alle vormen van huidverzorging even goed voor je huid. Dit komt door de samenstelling van een bepaald product. De ingrediënten die gebruikt worden voor de niet-natuurlijke huidverzorging kunnen van verschillende bronnen komen. Zo heb je make up van dierlijke producten, synthetisch gemaakte stoffen en natuurlijke producten. Hier zul je erachter komen dat niet elke soort verzorging goed voor de huid is.

 

Huidverzorging van dierlijke producten bevat meestal collageen, guanine en keratine. Collageen komt van het bindweefsel van dieren, guanine wordt gemaakt van vissenschubben en keratine komt voor in haren, nagels en hoorns. Nu zijn dierlijke producten niet per se slecht voor de huid, het zet sommige mensen wel aan het denken als ze weten dat er dierlijke producten in hun make up zit. Daarnaast is er ook make up die is gemaakt van synthetische stoffen. Deze stoffen zijn in een laboratorium gecreëerd en kunnen nog wel eens minder goed voor de huid zijn. Sommige mensen kunnen namelijk allergische reacties ervan krijgen.

 

Wij van Origanic maken alleen gebruik van huidverzorging van natuurlijke producten. Dit doen wij in eerste instantie voor de duurzaamheid ervan. Daarbij geven natuurlijke producten veel minder vaak een allergische reactie dan de andere 2 make up varianten. Ook zijn al onze verpakkingen 100% recyclebaar. Zo dragen we toch ons steentje bij aan het milieu.

 

Wat is goed voor je gezicht?

Natuurlijke huidverzorging wordt in de meeste gevallen gebruikt op het gezicht. Maar welke make up is goed voor je gezicht? Je wilt namelijk niet dat er irritatie ontstaat aan jouw ogen, neus, mond of aan de rest van de gezichtshuid. Hier zou je namelijk langer last van kunnen hebben dan je zou willen. Natuurlijke gezichtscrème van Origanic is wel goed voor je gezicht. Doordat er geen synthetische stoffen aan onze producten zijn toegevoegd, voorkomen we al veel huidirritaties. Daarnaast zorgen de plantaardige ingrediënten voor een natuurlijk herstel van de huid. Daarbij neemt de huid enkele goede natuurlijke stoffen in zich op, in tegenstelling tot minder goede stoffen die in dierlijke of synthetische producten zitten.

 

 

Een natuurlijke huidverzorging set cadeau geven

Rond de feestdagen is het voor sommige mensen lastig om het juiste cadeau te vinden voor een vrouw. Vooral als make up op haar verlanglijstje stond. Het beste kun je dan een natuurlijke huidverzorging set cadeau geven. Zo weet je zeker dat er altijd wel iets bij zit wat ze nodig heeft. Daarbij komt kijken dat een verzorgingssets cadeau vaak goedkoper is dan als je het los zou moeten kopen. Bij Origanic hebben we verschillende verzorgingssets cadeaus voor jou samengesteld.

 

Een verzorgingsset kerst cadeau

Met het geven van een verzorgingsset kerst cadeau zit je altijd veilig. Er zitten namelijk voldoende verschillende natuurlijke producten in zoals etherische olie en sojakaarsen, maar ook gezichtsmaskers en douche producten. En omdat er rond de kerstperiode enkele feestdagen zijn, komt een verzorgingsset kerst cadeau ook nog eens goed van pas. Daarbij weten we dat vrouwen zich graag mooi opmaken. Als je dus een duurzaam huidverzorging kerst cadeau zoekt die gemaakt is van natuurlijke producten, dan zit je bij Origanic goed!

 

Een idee cadeau voor huidverzorging

Als je nog steeds geen idee hebt welk cosmetica cadeau je moet halen, bekijk dan eens onze handige feestdagen cadeau sectie online. Onder het kopje ‘’Feestdagen’’ vind je verschillende cadeau ideeën voor huidverzorging in verschillende prijscategorieën. Handig voor als je kleine cadeaus moet kopen voor bijvoorbeeld een surprise en je maar een bepaald bedrag per persoon mag uitgeven. Echter heb je ook weer de keuze uit iets duurdere huidverzorging cadeau ideeën. Zo is er voor ieder wat wils als het gaat om leuke, duurzame kerstcadeaus!


Ouder bericht Nieuwer bericht