maak de natuur blij met natuurlijke verzorgingsproducten!

Tegenwoordig zijn we veel bewuster om aan het gaan met de natuur. We weten hoe belangrijk deze voor ons is. Naast dat deze belangrijk voor ons is, is de natuur ook nog eens heel goed voor ons. Natuurlijke verzorging is daarbij een goed voorbeeld. We zijn ons bewuster dan ooit wat we in ons lichaam stoppen, maar we moeten niet vergeten dat hetgeen dat we op ons lichaam smeren ook belangrijk is. De meeste verzorgingsproducten zitten vol met schadelijke stofjes en chemicaliën. Als die synthetische producten zijn helemaal niet zo goed voor je huid. Deze stofjes kunnen zelfs in de bloedbaan terecht komen en je hormoonhuishouding verstoren. Dat willen we natuurlijk niet. Daarom zijn er een hoop mensen die weer terug gaan naar de natuur voor hulp. Natuurlijke verzorgingsproducten zorgen ervoor dat je lichaam niet alleen van binnen gezond is, maar ook van de buitenkant.

Natuurlijke verzorging en het milieu

Natuurlijke verzorging is dus niet alleen beter voor jezelf maar ook voor het milieu. Natuurlijke verzorgingsproducten zijn gemaakt van producten die uit de natuur komen en dus niet schadelijk zijn voor het milieu. Zo hoef jij je geen zorgen te maken dat er schadelijke stoffen in de natuur terecht komen door jouw doucheputje. Daarnaast worden natuurlijke verzorgingsproducten vaak niet meer verpakt in plastic. Er wordt vaak gebruik gemaakt van glas of aluminium. Dit is makkelijk te recyclen en dus een duurzamere optie. Er zijn zelfs merken die je korting geven als je het oude potje terugstuurt. Zo kan het oude potje gemakkelijk weer opnieuw gebruikt worden en jij kan gewoon jouw fijne crème blijven gebruiken.  

De beste natuurlijke gezichtscrème

Elk huidtypen is anders, dus het is lastig om te zeggen welke crème nu het beste is. Natuurlijke crème is veel zachter voor de huid en is daarom sneller geschikt voor meerdere soorten huidtypen. De IOSSI | Naffi Hydrating Face Cream is geschikt voor bijna alle huidtypen. Het is een diep hydraterende crème die de huid voedt en revitaliseert. Deze gezicht crème is zelfs geschikt voor de meest gevoelige huid. Het is de ideale crème om onder de make-up te gebruiken. Dit komt omdat deze geen vettige filter op de huid achterlaat. De Mokosh | Regenerating Anti-Pollution Face Cream is een ideale crème als je de huid wilt beschermen tegen negatieve effecten van externe factoren. Daarnaast biedt deze crème een ontzettend goede verzorging van de huid. Deze crème houdt alle vieze stofjes van buitenaf buiten de deur en zorgt ervoor dat jouw huid kalmeert en gehydrateerd wordt.

Natuurlijke verzorging droge huid

Heb je een droge huid, dan is het ook een goed idee om natuurlijke verzorgingsproducten te gaan gebruiken. Als je een droge huid hebt dan zijn zeep en andere alcoholhoudende producten namelijk vaak funest voor de huid. Natuurlijke verzorgingsproducten bevatten geen alcohol en zijn daarom veel zachter voor je gevoelige en droge huid. Kies bijvoorbeeld voor de Mokosh | Firming anti-aging face cream. Dit is een vaste beste crèmes voor een droge en rijpe huid. Deze crème hydrateert diep en zorgt voor een stevigere en zachtere huid. Daarnaast wordt je huid beschermd tegen negatieve effecten van buitenaf en verminderd deze de zichtbaarheid van rimpels. Mocht je de huid rond je ogen een boost willen geven dan is de IOSSI | A+E+C Vitamin Cocktail For Eyes echt iets voor jou. Dit serum hydrateert, maakt glad, ondersteund regeneratie en is anti-rimpel. Ideaal dus om een vermoeide en slappe huid een beetje op te peppen.

 

Natuurlijke verzorging voor het hele lichaam

Natuurlijk is niet alleen de verzorging van je gezicht belangrijk. Er zijn gelukkig een hoop goede natuurlijke producten op de markt die jouw hele lichaam kunnen verzorgen. Kies bijvoorbeeld niet meer voor een traditionele shampoo vol parabenen, maar ga eens voor een Happysoaps Shampoo bar. Deze bar zorgt ervoor dat jou haar weer gezond wordt en brengt de vetten op jouw hoofdhuid op peil. Het is heerlijk voedend. Daarnaast zit deze bar niet verpakt in plastic dus deze is ideaal voor jou milieuvriendelijke badkamer. Om jouw verzorging compleet te maken kan je gebruik maken van onze Origanic | Body Massage Dry Brush. De perfecte borstel voor een goede peeling. Deze verwijdert gifstoffen uit het lichaam en zorgt voor een gladdere huid. Zo weet je zeker dat jouw huid en de natuur jou dankbaar is!

 


Ouder bericht Nieuwer bericht