5 Inspiraties voor een cadeau voor vaderdag

Heeft u een nog een idee nodig voor een Vaderdagcadeau?

Papa's dag komt eraan, dus het is de moeite waard om na te denken over een klein cadeautje dat onze lieve vader zal plezieren. We weten niets over je, maar het is meestal gemakkelijker voor ons om een ​​cadeau voor moeder of, in het algemeen, voor vrouwen te organiseren. Papa is een grotere uitdaging. Daarom hebben we wat onderzoek gedaan en ideeën gevonden voor heden en inspiratie. En omdat we nu in een vreemde tijd leven, willen we uiteraard ook andere lokale bedrijven in Nederland helpen en ondersteunen. En natuurlijk omdat het te laat is voor Aliexpress ...;)

 

 1. Zew Gift Set Men `De Vlotte Kapper’
  De set bestaat uit een heerlijke scheerzeep op basis van houtskool en dus helemaal natuurlijk!
  Het reinigt, verfrist en voedt de huid. Aftershave balsem van de Chaga paddenstoel heeft voedende en kalmerende eigenschappen.
  De scheerkwast in de set is gemaakt van essenhout en dassenhaar en geeft een zeer aangenaam scheerresultaat. Deze set biedt een mooie combinatie van producten voor mannen die willen genieten van de beste natuurlijke verzorging en een gezonde ogende huid.

 

 1. Sokken van Alfredo Gonzales
  Alfredo Gonzales kwam in 2011 aan het licht om zijn eerste collectie te presenteren. Gonzales 'positieve en opstandige houding hebben geleid naar een unieke positie in de mode industrie. 
  AG biedt een verklaring voor getwiste enkels over de hele wereld, van hartje Rotterdam tot aan LA en alle plekken daartussen. Mensen van alle achtergronden en disciplines houden van Alfredo voor onverwachte en avontuurlijke stijl.
  De sokken van Alfredo bieden echter niet alleen creatieve ontwerpen en zeer goede kwaliteit van de materialen, maar ze doen ook zaken op een duurzame manier, b.v. ze haalden onnodig plastic uit hun verpakking en gebruikten gerecycled papier in hun pakketten.
 1. HAPPENPLANK PIZZA BOARD XL
  Zet de muziek aan, bestel de favoriete pizza van je vader, nodig hem uit in de tuin en verras hem met dit stevige pizzabord! Als je wat moeite zou doen om je eigen ontwerp te maken en ze te laten aanpassen, zou je vader het nooit vergeten.

 

 1. Zew Gift Set Men ‘De Nette Houthakker’
  Als je vader een baard heeft, zoek dan niet verder!
  Deze set is een handig cadeau voor alle baardmannen om hun gezicht er netjes en verzorgd uit te laten zien. Het bestaat uit een baardborstel, een natuurlijke baardzeep en een natuurlijke baardolie.
  De baardborstel is perfect voor mannen met en baard die op zoek zijn naar effectieve en professionele gezichtshaarverzorging. De natuurlijke baardzeep verrijkt met houtskool reinigt, verfrist en verzorgt de gezichtshuid.
  Natuurlijke baardolie met zwarte chaga paddenstoel heeft antioxiderende en kalmerende eigenschappen. Het laat gezichtshaar netjes, gehydrateerd en glanzend achter. De olie maakt ook de huidbarrière en maakt de baard zachter en maakt te kammen met de baardborstel.
  Daarnaast ruikt het gewoon ontzettend lekker!
 1. Fles Frysk Hynder Single Malt
  Als je je vader echt wil verwennen en hij is een whiskyliefhebber, ga dan voor Frysk Hynder Single Malt whisky. Frysk Hynder Single Malt is een Nederlandse single malt whisky, gedistilleerd en gebotteld in groen Friesland. Frysk Hynder (Fries paard) is de eerste in Nederland geproduceerde single malt en begon als hobbyproject in bierbrouwerij Us Heit. De dagelijkse productie is slechts 77 flessen, wat het echt uniek maakt.

 

We hopen dat onze ideeën je zullen inspireren om iets speciaals te bedenken voor je papa.
Hij verdient het!!!


Ouder bericht Nieuwer bericht