6 Stappen voor een perfecte thuis spa

We moeten nog steeds zoveel mogelijk thuis blijven. Hoewel het misschien makkelijker is gezegd dan gedaan, is het belangrijk dat je enkele manieren vindt waarop je in een mum van tijd kunt ontspannen. Of je nu een luxe bad neemt of tijd vindt om jezelf te trakteren op een doe-het-zelf spa-dag, we hebben allemaal onze tijd nodig om op te laden en op te frissen. Het kan dus een goed idee zijn om jezelf te verwennen en je geest, lichaam en huid eens goed te verwennen met èèn of meer van deze ontspannende en lonende mooie huidverzorgingstips.

STAP 1: REINIG JE GEZICHT

Zorg ervoor dat je eventuele make-up verwijdert met Iossi Gezichtsreinigingspasta en verzadig vervolgens een wattenschijfje met Make Me Bio Rozenwater en veeg de pad over je gezicht.

STAP 2: EXFOLIEREN MET EEN GEZICHTSSCRUB

Gebruik een gezichtsscrub voor zachte exfoliatie als de volgende stap in je gezichtsbehandeling thuis. Probeer onze Gezichtsscrub met amandelschil van Make Be Bio (nu on sale !:) .

STAP 3: GEEF ZELF EEN GEZICHTSMASSAGE

Breng je huid weer tot leven met ronddraaiende bewegingen gedurende 10 minuten, terwijl je vingers voorzichtig over je huid beweegt en de huid niet naar beneden sleept. Voeg een Make Me Bio Garden Roses Gezichtsserum toe aan je massage om je huid nog meer tot zijn recht te laten komen.

STAP 4: BRENG EEN GEZICHTSMASKER AAN

Verwen jezelf en behandel tegelijkertijd je huidverzorgingsproblemen door een gezichtsmasker aan te brengen. Je kunt Mokosh Dead Sea Masker of IOSSI Chocolate Orange Revitalizing Gezichtsmasker gebruiken.

STAP 5: EEN SERUM OF GEZICHTSCHREME AANBRENGEN

Wanneer je deze stappen hebt volbracht dan breng je vervolgens een serum of ​​gezichtscrème op je huid aan. Probeer voor een rijpere huid ons Mokosh gezichtsserum om je rimpels te verstevigen. Net als aan het einde van elke huidverzorgingsroutine, moet je je huid hydrateren na je gezichtsbehandeling. Als je naar bed gaat, overweeg dan om een ​​gezichtscrème aan te brengen, Iossi Velvet Rose Regenerating Gezichtscreme.

STAP 6: KOUD OOG COMPRESS

Breng direct revitaliserend aan en breng verse plakjes komkommer aan op je oogleden nadat je je huid hebt gereinigd. Het koele kompres zal geweldig aanvoelen op je vermoeide huid, dus leun achterover en luister naar muziek of mediteer terwijl het kompres op je ogen rust. Breng vervolgens, nadat het kompres is verwijderd, voedende Oogcrème van Make Me Bio aan.

Hoe vind je ons idee voor de home spa voor je gezicht? Voer je zelf nog meer stappen uit? Laat het ons zien via onze Instagram @origanic.nl

Geniet thuis van de spa thuis, ontspan en blijf mooi!


Ouder bericht Nieuwer bericht