Inspiratie voor de feestdagen, ontdek onze unieke kerstgeschenken waarmee je iedereen blij kunt maken!

Kersttijd gaat over tijd doorbrengen met onze families en de wens om iedereen een mooi geschenk te geven waar ze blij van worden.
Er zijn veel keuzes, maar hoe kunnen we ervoor zorgen dat onze naasten het echt leuk zullen vinden?
Welke kerstcadeaus moeten we kopen voor moeder, zoon, dochter..?

Geschenksets met cosmetica zijn altijd een goed idee. Welke cosmetische geschenkset voor wie en wat is het verschil?
We hebben onze beste cadeausets verzameld en deze afgestemd op de wensen van je naasten, zo heb je het juiste cadeau voor de juiste persoon!

Wat te kopen voor Kerstmis?

Geef je geliefde een moment om van te genieten...

We hebben het allemaal zo druk, we werken veel, regelen van alles, op pad voor het gezin etc. en daarbij denken we niet altijd aan onszelf en ons eigen moment om te ontspannen.
De situatie met het virus kan ook zorgen voor stress, vooral als onze familieleden ziek worden of als we echt alle sociale interacties zouden moeten beperken.
Met onze cadeausets boordevol natuurlijke cosmetica geef je je geliefde een heerlijke thuis spa ervaring of een schoonheidsbehandeling die makkelijk thuis uitgevoerd kan worden. Hiermee geef je je moeder, oma, schoonmoeder, dochter, bestie etc niet alleen een paar producten maar een heerlijk moment voor zichzelf. Er is geen betere ervaring dan na een zware dag een lekker warm bad te nemen met natuurlijk badzout verrijkt met etherische oliën, een geurende en vochtinbrengende balsem aan te brengen die het hele lichaam verlicht, een verjongend gezichtsmasker te doen met aromatische sojakaarsen... Succes gegarandeerd!!!

Kerstcadeaus voor vrouwen
De door ons geselecteerde geschenkverpakkingen bevatten natuurlijke huidverzorgingsproducten voor het gezicht en het lichaam. Als we zo'n geschenk kopen, moeten we weten met wat voor soort huid(problemen) een geliefde kamt, of ze een droge of vette huid hebben, of ze last hebben van eczeem, acne, droogheid, rimpels, enz. Dit is erg belangrijk, omdat verzorgingscosmetica de huid kunnen helpen bij huidproblemen, maar alleen als de juiste worden geselecteerd.
Als je je afvraagt ​​wat je voor je moeder, grootmoeder of schoonmoeder met kerst kunt kopen, raden we je aan om cosmetica voor de rijpere huid te kiezen, met een liftend en anti-rimpeleffect;

Alle sets zijn mooi verpakt en ruiken heerlijk.

Cosmeticasets - ideeën voor mannen
We horen vaak dat het gemakkelijker is om een ​​cadeau voor een vrouw te kopen dan voor een man. Per slot van rekening genieten we bijna allemaal van cosmetica die heerlijk ruikt, er goed uitziet en die ons helpen deze jonge, frisse look te behouden. Wat moet je voor een man kopen? Als dit iemand is die heel dicht bij ons staat, denken we meestal aan iets dat in overeenstemming is met zijn passies, nuttig en praktisch. Als je het niet zeker weet, wat dacht je van een cadeauset met cosmetica kopen? Zo kunnen we ze ook een plezier doen en ze hun baard of huid laten verzorgen


En vergeet jezelf niet!
Aan het einde van het jaar herinneren we ons geschenken voor het hele gezin, maar we vergeten vaak onszelf! Misschien is Kerstmis ook de perfecte tijd om in je eigen behoeften te voorzien. Trakteer jezelf op een set cosmetica en neem tijdens deze vrije dagen de tijd om te ontspannen en ze te gebruiken in een echte thuis-SPA en voor je huid te zorgen.
Vakantie is een bijzondere tijd en dat is wanneer we het meest geven om een ​​glimlach op het gezicht van onze dierbaren te zien. Als je wilt, kunnen we ook een unieke set cosmetica voor je maken en deze verpakken voor een cadeau.
Een voorbeeldset kan bestaan ​​uit een sojakaars met mini-badbommetjes, of een handbeschilderde beker met een rendier.

We hopen dat we je nieuwe ideeën hebben gegeven voor kerstcadeaus voor zowel je dierbaren als familie of vrienden. Neem contact met ons op als je hulp nodig heeft bij het kiezen, en we helpen u graag ☺


Ouder bericht Nieuwer bericht