5 Ideeën voor een kort (of langer) verblijf in Nederland

Was je zomer goed gepland en nu... zijn je reserveringen misschien geannuleerd vanwege COVID-19? Wellicht had je een goed geplande vakantie in het buitenland in Italië of Spanje geboekt met een hotelkamer met uitzicht op een geweldig strand of yoga retraite ergens in Portugal ...

Ook al is je reis mogelijk geannuleerd, het is ook belangrijk om op tijd de batterijen op te laden en van wat vrije tijd te genieten.
Dus deze blogpost is voor jou als je op zoek bent naar inspiratie voor een kortere of langere vakantie hier, in Nederland !

1. Hotel Zoomers, Castricum
Onze favoriet, stipt op nummer 1!
Vlakbij het strand met hele mooie design kamers compleet ingericht door en met HKLiving, met uitzicht op zee én het mooie Noord-Hollands Duinreservaat, dit hotel is perfect geschikt voor stellen en gezinnen die op zoek zijn naar een plek in de natuur. De omgeving is erg rustig en rustgevend, op slechts 5 minuten van het hotel is er een prachtig strand met een heerlijk strandpaviljoen met uitzicht op zee. Dit hotel is de perfecte plek om echt uit te rusten, maar ook om verschillende sporten te beoefenen zoals fietsen, yoga op het strand of paardrijden. Maar het is ook gewoon heerlijk om naar de natuur kijken of oefen je fotografische vaardigheden en geniet aan het eind van de dag van de zonsondergang.

2. B&B Westerhaven, Medemblik
Op het uiterste puntje van Noord-Holland voor het IJsselmeer vind je de oudste stad van West-Friesland, Medemblik. Was het vroeger een belangrijke havenstad, nu is het vooral bekend onder watersportliefhebbers. Je kan genieten van pittoreske huizen uit de 17e en 18e eeuw, enkele echt kleine grachtjes en middeleeuwse bruggen, twee grote kerken, een oud weeshuis, een stadhuis, een kleine haven en het majestueuze kasteel Radboud. We raden ook aan om hier te verblijven in de onlangs compleet nieuwe B&B Westerhaven, in een authentiek pand met uitzicht over de haven dat een stijlvolle lounge en kamer biedt, een ruim zonterras en een prachtige tuin om te ontspannen met een glas wijn. Perfect geschikt voor een overnachting voor koppels.

3. Zandberg - Grachtzicht appartementen, Amsterdam
Anne Frank Huis, Museumkwartier, Wallen, Bloemenmarkt, grachten, geweldige
architectuur ... Zoveel te zien en te ontdekken in Amsterdam!!!
Onze favoriete plekken zijn het Vondelpark, waar je heerlijk kunt picknicken, fietsen, hardlopen, spelen sporten of gewoon chillen. Of verken De Negen Straatjes, waar je koffie kunt drinken, ontdek een paar eigenzinnige lokale winkels of een hapje eten in een paar cafés en restaurants in de buurt. Na alle activiteiten raden we aan om overdag en 's nachts een rondvaart door de grachten te maken voor een echte magische ervaring!

4. Hotel ’t Fnidsen, Alkmaar
Als je de stadsdrukte beu bent maar toch zin hebt in een stedentrip, dan raden we je echt aan om Alkmaar te bezoeken. Het beste bekend om de Kaasmarkt maar houd er rekening mee dat deze tot 1 september gesloten blijft vanwege COVID-19. Toch kun je langs de middeleeuwse straatjes dwalen met de grachten en genieten van de beste buurtwinkels of lokale eetgelegenheden. We hebben Hotel ’t Fnidsen gekozen om in te verblijven, omdat het centraal gelegen is, stijlvol en een heel mooie lichte interieur.

5. Paulus Loot Zandvoort, Zandvoort
Op zoek naar een populaire strandbestemming met lange zandstranden? Zoek dan niet verder!
Zandvoort, beroemd om de kustduinen en het belangrijkste autoracecircuit
van Nederland. Hier zijn genoeg dingen te doen zoals surfen, kitesurfen, zeilen en ander watersporten.
Je kan ook heerlijk langs de kust fietsen of langs de duinen wandelen.
We raden aan om te verblijven in het pension Paulus Loot Zandvoort, met mooie kamers met uitzicht op de duinen, vlak bij het strand. Perfect voor koppels, maar ook voor familiebestemmingen.

We hebben ons best gedaan om echt unieke plekken te vinden waar je kunt ontspannen en we hopen dat onze tips nuttig voor je zijn!
5 geweldige bestemmingen voor een vakantie in eigen land. Geniet er van!
Bedenk wel dat zonnebaden de huidveroudering versnelt en huidkanker kan veroorzaken. Vooral als je geen goede zonnebrandcrèmes met hoge filters gebruikt. We raden aan om lange blootstelling van de zon te vermijden, vooral tussen 12-15 en het gebruik van zonnecrèmes een paar keer gedurende de dag, of meer.
Gebruik Mokosh om je huid beter te beschermen nadat je zonnebrand hebt gebruikt de Frambozenzaadolie of Mokosh ongeraffineerde kokosolie. Blijf je liever weg van de zon maar wil je nog steeds genieten van een mooie gebruinde huid, probeer dan onze bestseller Mokosh Bronzing Body & Face
Balsem Sinaasappel & Kaneel die ook nog eens heerlijk ruikt!


Ouder bericht Nieuwer bericht