Genieten in je eigen thuis spa met deze 5 producten!

Iedereen heeft wel eens de behoefte aan ontspanning om even alle dagelijkse stress te kunnen uitschakelen. Een spa is daarbij vaak de ultieme manier om tot rust te komen. Helaas zijn spa’s vaak prijzig of nemen ze te veel tijd in beslag. In deze blog laten we je 5 producten zien waarmee jij een spa avond thuis kunt houden. Als je echt even rust wilt, kun je dit in je eentje organiseren, maar het kan ook zeker leuk zijn om dit samen met je partner te doen of met je vriendinnen.

Een thuis-spa maken met de juiste sfeer

Naast het gebruiken van een van onze heerlijke geurende kaarsen kun je er ook voor kiezen om etherische oliën te gebruiken. Etherische olien hebben meerde positieve werkingen op je lichaam en ruiken daarnaast ook nog eens heerlijk. Als je graag wilt dat jouw kamer echt naar een spa ruikt, dan raden we je deze Mokosh Eucalyptusolie aan. Eucalyptus wordt vaak gebruikt als geur in een sauna of bad, waardoor deze olie jouw spa avond thuis echt compleet zal maken.Een spa avond thuis begint natuurlijk met de juiste sfeer maken. Dim bijvoorbeeld de lichten op jouw badkamer of slaapkamer om een kalme omgeving te maken. Het is dan ook de bedoeling dat je zo weinig mogelijk afleiding hebt op jouw spa avondje thuis. Probeer ook jouw laptop en telefoon even aan de kant te leggen op een avond als deze. Wel kan het helpen om spa muziek op te zetten zodat jij jouw hoofd echt even leeg kan maken. Onze grootste tip om de juiste sfeer te creëren is het gebruik van kaarsen. Een echte spa kaars in onze collectie is deze heerlijke Hagi Lavender kaars. Deze kaars op sojabasis zal ervoor zorgen dat jij echt kunt ontspannen en dat de kamer ook nog eens heerlijk ruikt. Lavender werkt namelijk super fijn om te kunnen ontspannen tijdens een spa avond thuis.

Je eigen behandelingen tijdens je spa avond thuis

Spa’s staan vaak bekend om hun verwennende behandelingen met diverse producten. Toch kun je veel van deze behandelingen ook zelf in huis halen met de producten van Origanic. Het derde product dat wij aanraden is dan ook de Mokosh Dead Sea Mud. Dit product is een soort moddermasker dat je voor zowel je gezicht als ook je lichaam kunt gebruiken. Veel spa’s werken met moddermaskers waardoor jij dus ook het spa-gevoel in huis kunt halen tijdens jouw spa avond thuis. Deze speciale modder heeft speciale componenten die veel positieve dingen voor jouw huid kunnen betekenen. Denk bijvoorbeeld aan de hydraterende functie van de modder die ervoor zorgt dat jouw huid weer zal stralen. Ook zorgt deze modder uit de Dode Zee ervoor dat open poriën weer dicht zullen trekken waardoor deze minder zichtbaar worden. Als laatste is modder uit de dode zee al vaker nuttig gebleken bij het tegengaan van psoriasis.

Een heerlijke zachte huid met een scrub

Iets wat ook echt hoort bij een thuis spa, is het gebruiken van scrub. Door je huid te scrubben zorg je ervoor dat de dode cellen van je huid verwijderd worden. Het verwijderen van je dode huidcellen zorgt ervoor dat je huid weer zacht aanvoelt. Daarnaast zitten in de meeste scrubs ook nog bepaalde oliën of andere producten verwerkt, waardoor je huid ook gehydrateerd wordt. Denk bijvoorbeeld eens aan deze frisse Mokosh Body Salt Scrub Melon & Cucumber. Deze speciale scrub bevat komkommerolie die ervoor zal zorgen dat je huid extra glad wordt en ook nog eens goed werkt tegen ontstekingen. Daarnaast zitten er nog tal van plantenoliën en andere producten in die jouw huid weer zal laten stralen.

Gebruik een lichaamsborstel in jouw thuis spa

In plaats van het boeken van een massage in een spa kun je er in jouw thuis spa voor kiezen om een lichaamsborstel te gebruiken. Een lichaamsborstel heeft namelijk meerdere positieve werkingen op je huid. Ook voelt het gewoonweg heerlijk om jouw huid te borstelen met een van onze lichaamsborstels. Het borstelen van je huid is wereldwijd al honderden jaren een methode om je huid een oppepper te geven. Zo zorgt een lichaamsborstel voor het verstevigen van de huid, het verwijderen van dode huidcellen en het stimuleren van de bloedsomloop. Ook kan het droog borstelen je een extra energieboost bezorgen in de ochtend waardoor jij je dag extra fris kunt beginnen.

Een relaxte avond met deze spa producten voor thuis

Aangezien iedereen wel eens toe is aan een avond ontspannen, is het organiseren van een spa avond thuis altijd een goed idee. Met de spa producten voor thuis die we je zojuist hebben aanbevolen zijn we ervan verzekerd dat dit gaat lukken. Vergeet daarnaast zeker niet eens een kijkje op Pinterest te nemen om nog leuke ideeën op te doen over de aankleding van jouw thuis spa. We hopen dat je dankzij onze tips snel kunt gaan genieten van jouw spa avond thuis!


Ouder bericht Nieuwer bericht